image description close

Eines i recursos antimasclistes

soc una dona
Raquel Serrano Olivares open
image description image description
soc una dona

DALT Raquel Serrano Olivares és Professora Titular de Dret del Treball i de la Seguretat Social a la Universitat de Barcelona i Consultora Sènior a Baker&Mckenzie Barcelona. Formadora experta en gènere i ponent de la Llei andorrana 13/2019 per a la igualtat de tracte i no-discriminació, va ser la primera Secretària General del Consell de Relacions Laborals de Catalunya i Consellera experta del Consell de Treball, Econòmic i Social de Catalunya.

Serveis gratuïts - 124 idiomes - 24 h / 365 d

Raquel Serrano Olivares

@RaquelSerranoOl

Raquel Serrano Olivares és Professora Titular de Dret del Treball i de la Seguretat Social a la Universitat de Barcelona i Consultora Sènior a Baker&Mckenzie Barcelona. Formadora experta en gènere i ponent de la Llei andorrana 13/2019 per a la igualtat de tracte i no-discriminació, va ser la primera Secretària General del Consell de Relacions Laborals de Catalunya i Consellera experta del Consell de Treball, Econòmic i Social de Catalunya.

1 resultats
ordena per:
Raquel Serrano Olivares
17.01.2021 Raquel Serrano Olivares Desigualtat, Feminismes

Causes i abordatge de la br...

A Catalunya, la bretxa retributiva de gènere s’enfila fins al 23,4% i la seva evolució deixa poc marge per a l’optimisme. Per tal d’entendre’n raons… Raquel Serrano Olivares

bretxa redistributiva de gènere