Arrow right
soc una dona
Arrow right
< open
Languages image description
soc una dona

La violència masclista és la que patim les dones pel sol fet de ser-ho. És consequència de les nostres relacions desiguals amb els homes, basades en el masclisme; no ens permet ser del tot autònomes ni assolir la plena ciutadania, i suposa una vulneració dels drets humans. Totes tenim dret a viure amb llibertat i a no ésser discriminades, explotades ni maltractades. Si et trobes en una situació injusta, o si saps d’algú que s’hi trobi, has de saber que no estàs sola i que t’ajudarem.

Serveis gratuïts - 124 idiomes - 24 h / 365 d
soc — una — dona

Soc — una — dona és una eina per contribuir a l’erradicació del masclisme i la ciutadania plena de totes les catalanes, sense distinció de raça, color, llengua, religió, opinió política o de qualsevol altra mena, origen nacional o social, fortuna, naixement o altra condició.

Partint de la consideració que la condició desigual de les dones encara és més flagrant i precària davant del racisme, el classisme i les vulnerabilitats derivades dels processos migratoris, proposem un diàleg intercultural genuí i desacomplexat, basat en les realitats del nostre entorn i del món al que pertanyen, amb l’objectiu de transformar-les.

Soc una dona

Conceptualització

.tanganyika

Audiovisuals

Volga.

Programació

Llos & co. Design-focused development for websites and digital projects

Hosting

Intergrid Tecnologies del coneixement

Disseny gràfic

Bildi

Equip

Amb la participació de

Yoselin Abreu; Alba Alfageme, Kevin Andrade; Asmaa Aouattah; Homa Baldeh; Rosalie Belemtougri; Adama Boiro; Joana Bosch; Lamya Bouchlagmi; Claudia Condrache; Henda Conteh; Ebelin Cuero; Lobna Dahech; Kadijatu Dem; Mariama Diao; Safou Diao; Dilara Ekmen Sales; Mariam El Sadr; María Elena Espinosa; Natalia Filip; Khaloud Haidour El Ouazzari; María Dolores Hernández; Yanping Huo; Gurvinder Kaur; Manpreet Kaur Singh; Maryam Kebbeh Samangari; Jessenia Lagos; Chahida Mahdi; Dorothée Nadege; Marta Roura; Aïda Soler; Silvia Sosa Larrosa; Lucía Suárez; Paula Terribas; Yawen Yang Xie; Fatima Zahara; Tao Zhang.

Traduccions

M’hamed Abdelouahed Allaoui, Casa Amaziga de Catalunya; Homa Baldeh; Ben Castillo de Austria, EAMISS; Sanata Dembele N’Diaye; Bouchra El Harran; Mariam El Sadr; Yanping Huo, Institut Xinès Si Wei; Yidere Mballo Balde; Javed Mughal, El Mirador; Yassin Raoui; Simón Rodríguez; Diana Tchamitchian.

Agraïments

Tania Adam, Radio Africa Magazine; Fatima Ahmed, Diàlegs de Dona; Pere Almeda, Centre d’Estudis de Temes Contemporanis; Susanna Arboleas, Ajuntament de Girona; Joan Celdran; Carmen Bermúdez; Mairê Carli, Fundació Àmbit Prevenció; Pere Cortada i Hortalà, Generalitat de Catalunya; Rafa Crespo, Centre d’Estudis Africans; Blanca de Gispert; Kadijatu Dem; Aissatou Diallo, AHCAMA; Zahoum Ettouali; Nia Farreres, Ajuntament de Girona; Fatema. Diàlegs de Dona; Magda Gregori, La Mira Magazín; Asma Harti, Llum del Nord; Nojoud Lammari Ech-Cholly, Ajuntament de Terrassa; Marc Lloret, Mercat de la Música Viva de Vic; Mery Loor, Centre d’Estudis Africans; Assumpció Maresma, Vilaweb; Rosa Maria Martín, Fundació Akwaba; Daniel Martínez Dalmau, Catalana Occident Assegurances; Marc Mascort i Boix, Montana Colors; Jordi Mir, Moonlight Cinema; Sílvia Moreira, Generalitat de Catalunya; Mawa Ndiaye, Associació Catalana de Residents Senegalesos; Sandra Pujadó; Begoña Ruiz de Infante, XEIX; Paula Santos; Blanca Soler, Escola Municipal de Música d’Arenys de Mar; Montserrat Soler Aubia, Generalitat de Catalunya; Ababacar Thiak, DIOMCOOP; Iqra Waheed, Diàlegs de Dona; Moussa Zinebi.

Arquia banca

Rafael Garcia Prado; Montse Burqueras; Joan Miralpeix.

Casa del Mar

Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària

Quim Font Martorell.

Institut Social de la Marina

María Dolores Muñiz Ignesón; Sònia Gómez; Laura Muñoz; Pilar Bautista Puentedura; Eduard Masgrau Jubany.

Restaurant Casa del Mar

Josep Ayza, Montserrat Ayza, Mar Correa, Miguel Jiménez, Joan Raig.

Más Que Video

Guillem Mojal; Jordi Nogué.

Sigma

Sergi Balastegui.

Avís legal

D’acord amb l’article 17.1 de la Llei 19/2014, Transports Ciberians permet la reutilització dels continguts i de les dades publicades a socunadona.cat sempre que se’n citi la font i la data d’actualització, que no es desnaturalitzi la informació (article 8 de la Llei 37/2007) i que no es contradigui amb una llicència específica.

Registres

ISSN

Dipòsit Legal