Arrow right close

Eines i recursos antimasclistes

soc una dona
Arrow right
< open
Languages image description
soc una dona

La violència masclista és la que patim les dones pel sol fet de ser-ho. És consequència de les nostres relacions desiguals amb els homes, basades en el masclisme; no ens permet ser del tot autònomes ni assolir la plena ciutadania, i suposa una vulneració dels drets humans. Totes tenim dret a viure amb llibertat i a no ésser discriminades, explotades ni maltractades. Si et trobes en una situació injusta, o si saps d’algú que s’hi trobi, has de saber que no estàs sola i que t’ajudarem.

Serveis gratuïts - 124 idiomes - 24 h / 365 d
Diàlegs, Feminismes 01.03.2021 Diàlegs, Feminismes

Estàs per lo que estàs

  • Text: Redacció
  • Fotografia: Maria Codina

‘Estàs per lo que estàs’ és una conversa entre catalanes de diferents orígens que comparteixen una realitat hostil comú i es reconeixen en la voluntat de transformar-la des del feminisme. La conversa mostra un procés de reconeixement de l’altra que condueix a l’afirmació col·lectiva contra l’opressió patriarcal i una invitació a prendre conciència i actuar.

Amb Yoselin Abreu, Alba Alfageme, Homa Baldeh, Rosalie Belemtougri, Adama Boiro, Lamya Bouchlagmi, Claudia Condrache, Henda Conteh, Ebelin Cuero, Lobna Dahech, María Elena Espinosa, Khaloud Haidour El Ouazzari, Natalia Filip, Gurvinder Kaur, Manpreet Kaur Singh, Jessenia Lagos, Chahida Mahdi, Dorothée Nadege, Paula Terribas i Yawen Yang Xie.